The Brueggeman Center for Dialogue

The Center's Building

The Center is blessed to be housed in one of the most beautiful, comfortable and hospitable spaces on campus. The Link House was renovated in 2002-2003 to become the new Edward B. Brueggeman Center for Dialogue. It has two offices, a conference room, a lounge and office for the Brueggeman Fellows and two first class suites for visiting scholars and dignitaries.

They say a picture is worth a thousand words so let the pictures speak 

Front of the Building     

Picture of building - front

Conference Room 

Picture of building - conference room

Director's Office 

Picture of building - directors office

 

Assistant's Office

Picture of building - assistants office

 

Brueggeman Research Fellow's Lounge

Picture of building - lounge

 

Master Suite 

Picture of building - master suite

 

Twin Bed Suite

Picture of building - twin suite